Fitwall® dekoratívne panely na minerálnej báze

MÁJ, 2022

Dekoratívne panely Fitwall® od Krion vytvárajú textúry a objemy s ultra realistickým vzhľadom a pocitom. Sú určené ako vertikálne obklady stien. Možno ich použiť aj ako horizontálne obklady alebo inštalovať na stropy ako dekoratívne prvky. Veľmi efektné riešenie do hotelov, ale i bytových domov. Chodby, recepcie, obývacie izby dostanú jedinečný vzhľad.

Táto vysoko realistická povrchová úprava je výsledkom šikovnej kombinácie špičkovej technológie a remeselného spracovania a je presne to, čo robí panely Fitwall® jedinečnými. Každý dizajn dekoratívneho panelu Fitwall® začína formou, ktorá je vyrobená ručne s použitím autentických materiálov, ako je keramika, drevo, textílie alebo cement, výsledkom čoho sú skutočne jedinečné kúsky. Tieto výrazné, exkluzívne vzory zachytávajú povrchovú úpravu pôvodného materiálu a vytvárajú tvary, textúry a farby s realistickým vzhľadom a pocitom. Bez ohľadu na to, kde sú nainštalované, práve toto remeselné spracovanie dodáva panelom Fitwall® takú dekoratívnu príťažlivosť. Kľúčom k dosiahnutiu tohto pozoruhodného efektu je starostlivý prístup v prototypovej dielni Krion. Každá fáza procesu bola navrhnutá tak, aby reprodukovala každý malý detail: obrábanie, starnutie, pieskovanie, odlievanie... kľúčom k dosiahnutiu dokonalej povrchovej úpravy je starostlivý proces.

Fitwall® dekoratívne panely

Materiál a farebná škála

Materiál bol vyvinutý výhradne Krion Porcelanosa Group a obsahuje vysoko minerálne zloženie spojené živicou, ktorá zase obsahuje recyklovaný PET. SCS Global Service, popredná nezávislá americká environmentálna certifikačná spoločnosť, overila, že panely Fitwall® obsahujú minimálne 3 % (PET), z väčšej časti pochádzajúce z recyklovaného plastového odpadu, čo dokazuje záväzok spoločnosti k udržateľnejšejekologickejšej výrobe.

Každý model Fitwall® je k dispozícii v rôznych povrchových úpravách a odtieňoch, čo vytvára nekonečné možnosti dizajnu a robí ich mimoriadne všestrannými a vhodnými na celý rad použití.

Fitwall® Concrete Series Arco White Sand

Starostlivosť a údržba

Fitwall® je vyrobený na obklady interiérov (steny a stropy), ako aj na zariadenie a vybavenie, vďaka čomu je ideálnym materiálom pre obchody, hotely, reštaurácie, kaviarne, kancelárierezidencie, pričom akémukoľvek prostrediu dodáva personalizovaný, výrazný a exkluzívny pocit. Fitwall® bol špeciálne vyvinutý tak, aby bol odolný a trvácny a v prípade akéhokoľvek poškodenia sa dá opraviť priamo na mieste.Vďaka zloženiu a výrobnému procesu sú dekoratívne panely Fitwall® takmer úplne neporézne, vďaka čomu sú prakticky vodotesné, a preto sa ľahko čistia a udržiavajú. Hoci Fitwall® vyžaduje minimálnu údržbu, odporúča sa pravidelná starostlivosť, aby sa predišlo hromadeniu nečistôt. 

Dekoratívne panely Fitwall® sa zvyčajne inštalujú vo zvislej polohe, čím je menej pravdepodobné, že sa zo dňa na deň nahromadia nečistoty. To znamená, že stačí vyčistiť prachovkou, handričkou alebo vysávačom.

Sú neuveriteľne realistické a zároveň ľahké, 
vďaka čomu sa ľahko inštalujú bez väčších stavebných prác.

Fitwall® WILLOW Velvet Green

Fitwall® Shades Vainilla

Zdravý materiál a jeho udržateľnosť

V Krion PORCELANOSA Group vidíme udržateľnosť ako racionálny systém, prostredníctvom ktorého môžeme minimalizovať naše využívanie zdrojov, pričom sa rozhodujeme pre recyklované materiály a nízku spotrebu energie, čím ponúkame trhu dlhotrvajúce, bezpečné a udržateľné produkty. To je dôvod, prečo sa začalo pracovať na dekoratívnych paneloch Fitwall®, ktoré boli preskúmané tretími stranami, ktoré overili, ako bezpečné sú produkty, čím si vybudovali povesť udržateľnejšieho, ekologickejšieho a zdravšieho materiálu.

Fitwall® získal certifikáty BPA Free, Reach, Class A+ Label, HPD a SCS Recycled, ktoré podporujú bezpečnosť a transparentnosť dekoratívnych panelov a poskytujú spotrebiteľom materiál, ktorý nielen vzbudzuje dôveru, ale projektom prepožičiava dizajn a osobitosť. 

Fitwall® Rolling Series White Sand

Revolúcia na stene

Tieto dekoratívne panely minerálneho pôvodu zamerané na revolúciu v konvenčných tapetách sú vysoko odporúčané pre maloobchodný sektor, a to nielen kvôli ich viacnásobným dizajnom, ale aj kvôli ich ľahkej inštalácii, ktorú je možné vykonať bez stavebných prác a bez potreby licencií. V rámci neustáleho procesu inovácií sa oddeleniu výskumu a vývoja spoločnosti Krion podarilo vytvoriť širokú škálu dekoratívnych stenových panelov, ktoré zahŕňajú certifikáty SCS, A+ a REACH, ktoré ich deklarujú ako bezpečný materiál pre zdravie tých, ktorí s nimi prídu do kontaktu, pretože neobsahuje škodlivé zlúčeniny. Ďalšou vlastnosťou, ktorá je v tomto sektore obzvlášť dôležitá, je odolnosť voči ohňu.

Panely sú také ľahkéflexibilné, že sa dajú nainštalovať prakticky do akéhokoľvek priestoru, ako sú napríklad výklady, recepčné alebo barové pulty, hotelové chodby, izby, reštaurácie, spálne. Vytvoria exkluzívny vzhľad a charakter miesta.

Fitwall® Wood Series Doghe Roble Murano

Náš pohľad

Fitwall® vnímame ako produkt budúcnosti. Je to inovatívne riešenie, ktoré si zasluhuje našu pozornosť. U nás sú dekoratívne steny novinkou a myslíme si, že budeme ešte o Fitwall® veľa počuť.
Na kreativitiu a materiál budúcnosti! 

Vzorkovníky si môžete pozrieť TU.