Ako zjednotiť bývanie? Inšpirujte sa štýlom Porcelanosa

Nekonečné a svetlé miestnosti, keramické dlaždice inšpirované prírodou a zjednotenie obkladov a dlažieb pod rovnakou estetikou sú kľúčom k vytvoreniu domova 100% Porcelanosa.

Aplikovanie charakteristického dizajnového konceptu značky urobí z vášho domova dokonalé miesto na bývanie. Rozhodnutie pre keramické kolekcie inšpirované prírodou, otvorenie miestností smerom von, kombinácia podlahových a stenových dlaždíc s rovnakou estetikou a minimalistický dekor sú kľúčom k dosiahnutiu tohto vzhľadu. Ukážeme si ako na to.

Rada HIGHKER® od spoločnosti Porcelanosa sa dá použiť na vytvorenie svetlejších a širších miestností.

Veľkoformátové keramické dlaždice sa presadili v rezidenčnom sektore. S radou HIGHKER® získate jasnejšie a širšie miestnosti, ako sú dlaždice Karachi použité v tejto garáži.

Táto séria s rozmermi 120 x 120 cm, 59,6 cm x 180 cm, 80 x 80 cm alebo 59,6 x 59,6 cm, ktorá je k dispozícii v dvoch odtieňoch (oceľová a sivá), má sivé a biele žilky a replikuje textúru a lesk mramoru. Protišmykové vlastnosti zabezpečujú bezpečnejšie priestory a jemný pestrý tón odoláva poškriabaniu alebo úderom a zostáva nedotknutý aj pri extrémnych teplotách.

Karachi 120 x 120 cm

Karachi grey 120 x 120 cm

Bianco Pulido je ďalšou kolekciou, ktorá vyzerá rovnako ako carrarský mramor, a je ideálna na navrhovanie otvorených kuchýň, ako je táto. Formát 58,6 cm x 118,7 cm, biely tón a modrasté žilky zvyšujú pocit neobmedzeného priestoru a vnášajú svetlo do každého centimetra miestnosti. Neutrálne odtiene a povrchová úprava dlaždíc sa dobre spája s dreveným, hliníkovým alebo železným nábytkom, čo z nich robí dokonalého partnera pre klasický alebo priemyselný interiér.


Bianco Pulido 58,6 x 118,7 cm

PAR-KER® prenáša teplo a eleganciu prírodného dreva na keramiku.

Kolekcia dokonale napodobňuje zrno a mäkkosť dubového alebo čerešňového dreva, ale so všetkými technickými vlastnosťami, ktoré sa dajú získať z keramiky. Je to vidieť na sérii Devon Bone, ktorú sme použili ako podlahu v tejto detskej izbe. Vytvára harmonickú rovnováhu s tapetami a posteľou a pracovným stolom v severskom nordic štýle.

Devon Bone 29,4 x 180 cm

Nobu Arce od PAR-KER® je vhodný aj na vonkajšiu inštaláciu. Táto keramická kolekcia, ktorá je k dispozícii vo formátoch 29,4 cm x 180 cm a 19,3 cm x 180 cm (protišmyková verzia), je odolná proti vlhkosti, vysokým teplotám a nepretržitému používaniu. Realistický dizajn je ideálny na vytváranie neprerušovaných nekonečných priestorov, ako je táto veranda, s bazénom. Tu Nobu Arce spája s prírodným prostredím a interiérovým dizajnom v koloniálnom štýle založeným na ľahkých textíliách, ťahavých rastínách a terakotových nádobách.

Nobu Arce 19,3 x 180 cm

Veríme, že sa nám podarilo vás opäť trochu inšpirovať.

...